Kick Max MTL Starter Kit

KICK MAX er en ny og forbedret udgave af den yderst populære KICK MTL. Her får du alle de bedste ting fra KICK MTL samt en masse nye funktioner, der gør, at den bare fungerer endnu bedre i hverdagen! Denne model har ingen knap og gør den derfor enormt brugervenlig.

OBS: Det anbefales at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 70PG/30VG

Farve
191,20 kr.
191.2
Udsolgt

Antal
ALLE ORDRE PAKKES OG SENDES SÅ HURTIGT SOM MULIGT!
Beskrivelse

KICK MAX fra Subohm er et meget populært pod system, som hurtigt er vokset sig stort i Danmark grundet den meget brugervenlige e-cigaret og smarte funktioner.

KICK MAX og pods dertil er lavet, så de er fuldt ud kompatible med både almindelig nikotin, saltnikotin og CBD, hvilket giver rig mulighed for at dampe lige præcis dét, man lyster i denne model. Det kan også tage en højere VG procent end de 50% vi anbefaler - dette vil dog nedsætte levetiden på poden en smule.

Denne e-cigaret er bygget op omkring et pod system, hvilket gør, at man simpelthen skifter hele poden i stedet for at skulle bøvle med at skifte coil. Så altså i stedet for at skifte coilen, skifter man hele væskebeholderen, som vi omtaler som pod. Disse pods har en 1,6 ohm coil indeni, hvilket giver en dampmængde, der minder meget om en almindelig cigaret. Poden til Kick er bygget op som en keramisk coil. Det betyder, at man bruger en speciel form for keramik i stedet for vat til at suge væsken ind til coilen. Det giver en renere smag end almindelig vat. Da dette keramiske materiale har væsentlig større sugeevne end vat, kan man tage sin nye pod i brug bare 1 minut efter, at man har fyldt den med væske. På den gamle KICK MTL skulle man mase poden ned for at få den til at sidde rigtigt. Her på den nye er der kommet et meget bedre system, som bruger magnet til at holde poden fast, hvilket gør, at det hele fungerer markant nemmere.

OBS. Mund til lunge sug, egner sig bedst til denne e-cigaret

Selve e-cigaretten har et indbygget batteri på 400 mAh, hvilket altså er mere end 40% større end den gamle KICK MTL. Det betyder selvfølgelig, at den holder væsentlig længere tid på en opladning. Udover det er der også kommet USB-C stik til opladning, der gør, at selvom den har større batteri, kan den stadig lade op på omkring 20 minutter. USB-C kablet medfølger selvfølgelig, så man kan oplade denne e-cigaret ligesom man er van til, bare man har et USB stik at sætte kablet i.

På KICK MAX er batteriindikatoren blevet flyttet ud på siden, så man rent faktisk kan se den, imens man damper. Indikatoren lyser, når der er strøm på og den er i brug, og lyset skifter til rødt, når det er tid til at lade den op.

Mens man oplader KICK MAX lyser den rødt, hvorefter den stopper med at lyse, når den er fuldt opladet.

KICK MAX er lavet til alle, hvad end du er nybegynder eller ekspert. Denne e-cigaret er nemlig så nem at bruge, at alle kan finde ud af det, men er også god nok til, at eksperter vil sætte pris på den!

 

Sættet indeholder:

1 stk. KICK MAX

2 stk. 1,5 ml. POD

1 stk. USB-C kabel

1 stk. manual

Produkt detaljer

Produktinformation

SIK ID
03485-18-10002 / 02828-19-50027
Batteritype
Indbygget - 400 mAh

Følg os på Facebook