HorizonTech Falcon King Tank 2 ml.

Falcon King fra HorizonTech er en subohm tank hvilket betyder den giver en god mængde damp og er beregnet til dem der ønsker lidt ekstra. Tankens coil er bygget med Bambus fibre hvilket giver en bedre smag og en længere levetid.

Farve
239,20 kr.
239.2
Udsolgt

Antal
ALLE ORDRE PAKKES OG SENDES SÅ HURTIGT SOM MULIGT!
Beskrivelse

HorizonTech er kendt for at lave gode tanke. Denne Falcon King Tank levere en god smag på væskerne, samtidig med gode dampskyer. Med et smart topfyld system, bliver det ikke nemmere at påfylde din e væske i tanken. I bunden af tanken sidder der et justerbar airflow, som kan tilpasses alt efter behov.

Falcon King kommer med en M1+ 0.16ohm (75W) mesh coil. Denne coil indeholder bl.a. bambus fibre, som giver en mere ren smag, samt længere levetid. Falcon King er desuden kompatibel med coils fra den tidligere HorizonTech - Falcon tank. For at skifte coilen, skal man blot skrue bunden af tanken, skrue den nye coil i og skrue det hele sammen igen.

Første gang man skal tage en ny coil i brug, anbefaler vi at man fylder væske på tanken, lukker airflow og tager 4-5 store sug uden at trykke på knappen. Herefter skal den have lov til at stå i minimum 15 min. før der dampes på den. Det mindsker chancerne for at den smager brændt med det samme og øger levetiden på coilen.

Denne tank kommer med 510 gevind, hvilket gør den passer på stort set alle MOD's og batterier. Man skal dog være opmærksom på at denne tank helst skal op over 60W for at kører optimalt, og man skal derfor sikre sig, at den e-cigaret man har kan komme så højt op i watt, inden man køber denne tank.

Så hvis du er ude efter en god tank som levere god smag og har en lang levetid, så er dette en tank vi kan anbefale.

Sættet indeholder:

1 stk. HorizonTech - Falcon King Tank 2 ml.

1 stk. Børnesikrings ring 

1 stk. HorizonTech - M1+ 0.16ohm (75W - Bambus fibre)

1 stk. HorizonTech - M-Dual 0.38ohm (75W - Bambus fibre)

1 stk. Brugermanual 

Reservedele

Produkt detaljer

Produktinformation

SIK ID
02828-19-30035

Følg os på Facebook